Impressum

Verkoop & Service Nederland

Malsch Nederland bv
Grutbroek 57A
7008 AL  Doetinchem

T: 0314 - 375 915
E: info@malsch.nl

Directeur: Herman Groen
Kamer van Koophandel: 09189584
BTW: NL 8201.77.738.B01

ABN-AMRO
NL58 ABNA 0463 9326 68


Fabrikant

Betten Malsch GmbH
Rohbergstr. 9
36208 Wildeck-Obersuhl
Duitsland

T: +49 (0) 6626 915-100
E:

Directeur: Rayk Malsch
Kamer van Koophandel: HRB 1510 
BTW: DE 223 637 968


Legal disclaimer

Verantwoording beeldmateriaal

Tenzij anders vermeld, is gebruik gemaakt van ons eigen beeldmateriaal. Het gebruik hiervan door derden is zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming verboden.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Op grond van § 7, par. 1 van de Duitse Telemediawet (TMG), zijn wij als dienstverlener in overeenstemming met de wettelijke voorschriften verantwoordelijk voor de inhoud op deze website. Echter, op grond van §§ 8 tot 10 TMG, zijn wij als dienstverlener niet verantwoordelijk overgedragen c.q. opgeslagen informatie van derden of omstandigheden die een illegale activiteit suggereren te onderzoeken. In overeenstemming met de wettelijke voorschriften blijft het verwijderen of blokkeren van dergelijke informatie verplicht. En is de aansprakelijkheid in dit opzicht pas van kracht vanaf het moment dat kennis is genomen van de specifieke schending van het recht. Zo juridische schendingen van deze aard bij ons bekend worden, zullen we de inhoud in kwestie onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar websites van derden, waarbij wordt opgemerkt dat wij op de inhoud van websites van derden geen invloed hebben. Als gevolg daarvan zijn we ook niet in staat om enige aansprakelijkheid in deze te aanvaarden. De respectievelijke aanbieder of exploitant van deze sites is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte sites. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen op het moment van hun creatie. Content die de wet overtreden was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Echter, permanente controle van de gelinkte pagina's op het gebied van de inhoud is zonder concrete ontvangen aanwijzingen van een wettelijke overtreding, onmogelijk. Zo juridische schendingen van deze aard bij ons bekend worden, zullen we de link in kwestie onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud van de website is gemaakt door de site-exploitant en is onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Kopiëren, verwerking, distributie en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur. Het downloaden van en kopiëren van gegevens is alleen toegestaan ​​voor privé, niet commercieel, gebruik. Zo juridische schendingen van deze aard bij ons bekend worden, zullen we onmiddellijk tot actie overgaan.